Monday, 24 February 2014

Rahsia Bisnes Tetap Jalan Walaupun Sedang Bercuti


Assalamualaikum, salam sejahtera sahabat pembaca..bertemu lagi kita pada ruangan maya ini. Pada post kali ini Insha Allah saya akan memberikan sesuatu yang mungkin sangat berguna terutama buat peniaga-peniaga online.

Pernah tak anda terfikir bagaimana seorang usahawan yang sedang bercuti, namun masih mampu menjana pendapatan??

duit tak henti-henti masuk ke akaun beliau??

pernah tak dengar, bagaimana seorang usahawan internet, menjana pendapatan walaupun sedang tidur??

Dengar,macam tak logik jak kan?

Nak tak jika saya kongsikan,dengan sahabat-sahabat semua bagaimana ianya boleh terjadi??

Kenal tak dengan Tuan Rahman Basri??

Jika tak kenal,boleh cuba godek-godek dalam blog ni,banyak cerita mengenai beliau yang saya kongsikan,sahabat boleh cari nanti,sebab saya ada benda lagi best nak kongsikan disini

Setakat ini sudah lebih 200++ yang telah menonton video khas ini dan ramai yang memberikan komen positif terhadap video tersebut. Yang di atas tu "trailer" sedikit sedutan dari 5 video yang patut anda lihat sampai habis

Bagi anda yang masih belum menonton 5 siri video temubual Tuan Rahman Basri tentang kisah pengalaman & strategi dalam perniagaan internet, anda boleh menontonnya di sini:

>>Video Percuma Rahsia Kejayaan Internet Terbongkar<<

Saya harap sahabat-sahabat jangan lepaskan peluang.. Menonton Video PERCUMA ini

Kerana video-video ini akan dipadamkan pada bila-bila masa daripada sekarang, jadi di harap anda tidak terlepas untuk menontonnya kerana di dalam video-video tersebut Tuan Rahman Basri ada dedahkan beberapa RAHSIA bagaimana membina perniagaan daripada KOSONG.

Selamat menonton...

Ikhlas,

Junaidy Jaimi

Internet Marketer

Wednesday, 12 February 2014

5 Langkah Asas Jana Pendapatan Bertubi-- Tubi Dengan Affiliate


Assalamualaikum, salam sejahtera sahabat-sahabat semua..apa khabar? harap dalam keadaan sihat

Post pada kali ini saya akan berikan tips 5 Langkah Asas Jana Pendapatan Bertubi-Tubi Dengan Affiliate

5 langkah ini anda harus kuasai jika anda bernar-benar ingin berjaya dalam pemasaran affiliate. Langkah ini juga adalah perkara sama yang digunakan oleh mana-mana pakar dalam bidang pernigaan internet. Jika anda dapat mahirkan diri, ianya pasti akan meledakkan jualan dan menjadi "Mesin Atm" buat anda.

1.Cari Produk

=========

Sebaiknya cuba cari produk-produk yang mempunyai komisen RM50 dan ke atas. Selain itu pastikan ianya produk-produk yang "Laku" seperti goreng pisang panas Antara produk-produk yang biasanya "Hot" di pasaran adalah seperti :

  • ~Niche kerjaya contohnya panduan lulus temuduga
  • ~Niche pelaburan contoh panduan forex, panduan saham dan sebagainya
  • ~Niche marketing contohnya panduan fb ads, panduan melariskan jualan facebook anda dan lain-lain


2.Buat minisite

===============

Tujuan minisite disini bertujuan bagi mengumpul senarai data base seperti nama dan alamat email pelanggan Jangan sesekali jadikan minisite anda seperti web jualan.

Minisite yang berjaya memukau prospek dengan berkesan adalah melalui "Headline" /tajuk yang menarik

Berikan "saguhati percuma" kepada prospek bagi menarik minat mereka untuk memberikan nama dan alamat email mereka

3.Daftar autorespond

====================

Autorespond disini adalah tools wajib bagi setiap usahawan internet yang ingin berjaya Tujuan autorespond adalah bagi mengumpul data base prospek. Autorespond akan bertindak sebagai medium untuk follow up prospek secara automatik. Cadangan autorespond yang sesuai dan terbaik adalah getrespond.

==================

4.Setup email follow up

=================

Ini merupakan senjata utama pakar-pakar dalam pernigaan internet melonjakkan pendapatan tanpa henti. Dengan syarat anda mestilah menjaga hubungan dengan prospek anda. Sudah tentu prospek akan lari jika anda hantarkan email follow up "menjual" secara berterusan. Cara terbaik adalah gabungkan 40% share info dan 60% iklan jualan anda. Jangan lupa untuk selitkan link affiliate anda dalam setiap email follow up tersebut

================

5.Trafik

===============

Tanpa trafik segala usaha anda di atas adalah sia-sia. Trafik = jumlah pelawat yang berkunjung ke minisite anda = bakal pelanggan Selalu promosikan dah hantar pelwat ke minisite/landing page anda. salah satu teknik yang berkesan ialah, buat iklan yang menunjukkan rasa ingin tahu agar mereka klik link minisite anda

===================

Sistem Jualan PRO - Penyelesai masalah untuk newbie dalam affiliate

===================

Sistem ini direka khas untuk newbie/ usahawan internet yang tidak pernah menjana pendapatan melalui affiliate

Khusus untuk yang serius ingin menjana pendapatan melalui online.

Sistem ini telah teruji dan berkesan membantu hampir 400 lebih usahawan internet baru/lama menjana pendapatan melalui online dan affiliate.

Antara faedah yang akan anda dapat

================================
  • Group support
    --> Bertujuan untuk membantu anda jika terdapat masalah/atau tidak faham
  • Video case study dan panduan step by step
    --> Memudahkan anda untuk belajar dan cuba sendiri lakukan kerana ianya lengkap dan mudah difahami seperti ABC
  • Lebih 90 E-book dengan Lesen PLR,MMR PERCUMA
    -->Anda boleh buat apa sahaja dengan e-book yang pelbagai niche ni, anda boleh guna untuk artikel website/blog anda atau anda boleh jual semula dan ambil untung 100% milik anda
  • Komisen 2 tier
    -->Eklusif hanya untuk ahli sjp layak untuk menjadi ahli affiliate dan memasarkan produk SJP

    Level 1:

    Anda menjual sistem jualan pro Rm247 kepada Aminah Rm100 komisen akan masuk ke akaun anda

    Level 2:

    Katakan Aminah menjual sistem jualan pro Rm247 kepada Ahmad Aminah akan menerima komisen Rm100 manakala anda akan menerima komisen Rm50

    Jadi lihat walaupun anda tidak promosikan disebabkan aminah level kedua anda membuat jualan anda juga akan menerima bonus

    Bagaimana hebat kan

==========

Testimoni

=========

Lihat testimoni mereka yang telah menggunakan Sistem Jualan PRO -->http://bit.ly/systemprosales

Jika anda berminat isikan nama dan alamat email anda disini -->http://bit.ly/hasilaffiliate

P/s: Sahabat ada apa2 pertanyaan? boleh ajukan dengan isi komen di bawah yeah
Ikhlas,

Junaidy Jaimi

Internet Marketer

Friday, 31 January 2014

Rahman Basri-Pakar Affiliate Pengasas Sistem Jualan PRO

Asslamualaikum sahabat-sahabat blog www.usahawanaffiliatepro.com pada kali ini,saya akan bawa sahabat-sahabat untuk menonton video eklusif dari Tuan Rahman Basri sendiri iaitu seorang pakar dalam pemasaran Affiliate. Taipkan sahaja nama beliau pada enjin carian anda,pasti ketemu dengan tajuk-tajuk,blog dan website yang memaparkan tentang episode kejayaan beliau sebagai seorang pakar affiliater yang disegani di Malaysia. Beliau kerap kali memjadi antara top affiliate bagi setiap cabaran/pertandingan yang beliau sertai.

Keparakan beliau dalam bidang affiliate memang tidak dinafikan lagi.


Ikuti video talk dari tuan Rahman Basri,semoga anda mendapat manfaat dari perkongsian ini..enjoy

Video Talk Tuan Rahman Basri Epd 1

Video Talk tuan Rahman Basri Epd 2

Antara kejayaan yang pernah dicapai oleh Tuan Rahman Basri



Untuk pengatahuan sahabat juga,beliau telah menghasilkan produk beliau yang telah berjaya membantu ramai orang-orang baru (newbie) dalam bidang Affilite menjana pendapatan sehingga 4 angka, malah ada yang mendapat RM7k dalam masa 3 minggu sahaja.

Produk tersebut adalah Sistem Jualan PRO

Bagaimana produk ini telah membantu ramai newbie menghasilkan pendapatan tanpa produk sendiri dan hanya memasarkan produk orang lain sahaja


Untuk dapatkan laporan PERCUMA bagaimana saya sendiri telah menjana income melalui Affilite dengan bantuan dari modul beliau sistem Jualan PRO, sahabat-sahabat boleh dapatkan secara PERCUMA dengan isikan nama dan alamat email sahabat sahaja pada pautan ini >>> LAPORAN PERCUMA

P/s : Sebarang pertanyaan dan komen sahabat boleh ajukan pada ruangan komen di bawah


Ikhlas,

Junaidy Jaimi

Internet Marketer